Следвайте ни

Шофьорът, който заби тир в цех, нямал книжка 

viber icon

Шофьорът, който вчера заби тира си в мебелен цех в Горски извор, е починал. След  тежкия инцидент той бе откаран жив, но в критично състояние в хасковската болница, където лекарите са направили всичко възможно да спасят живота му. 

Оказа се, че 58-годишният мъж не е притежавал книжка. Въпреки това се е качил на товарен автомобил с прикачено полуремарке. Влизайки в селото, той е загубил управлението и е излязъл в дясно от пътя, удряйки се в едноетажната тухлена постройка.По чудо в цеха по това време е нямало хора, работниците и собственикът излезли малко преди инцидента. 

Тирът е собственост на смолянско ЕООД. Тепърва ще се изяснява защо е позволено  на човек без книжка да кара служебен автомобил. 

Образувано е досъдебно производство.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?