Следвайте ни

Шофьори, на кръговото на „Ком“ има „зебри“

 

С блестящо бяла маркировка, току-що поставена, са пешеходните пътеки на кръстовището на „Ком“ и „Раковски“ . „Зебрите“ са вече две – от „Раковски“ към „Ком“ и от там към „Веспрем“. И вчера обаче въпреки блестящата им белота шофьорите ги пренебрегваха, сакаш не съществуват. Тук се пресича трудно, тъй като водачите просто не се съобразяват със „зебрите“, а минават много деца, на път за училище,  коментират пешеходци. 

Много родители изпращат до кръговото децата си, за да са сигурни, че са пресекли безопасно. До училищата има полиция, нека пратят  патрулка и тук, за да се научат хората в колите, да  дават предимство на пешеходците поне  на зебрите, коментират те. 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?