Следвайте ни

Сгащиха ало измамник с 5 бона

Криминалистите закопчали Петко Илиев под балкон в Димитровград

Криминалисти арестуваха телефонния измамник Петко Илиев в Димитровград, точно когато негова жертва му пуснала 5000 лв. през терасата, съобщиха от полицията.
Случката се разиграла по-миналия ден в 15 часа на улица "Илинден" в квартал "Толбухин". Преди това оперативните работници засекли Фолксваген със сливенски номер. Зад волана бил старият им познайник Петко от село Сборище. 
Полицаите започнали да следят криминално проявения Илиев. Междувременно той успял за заблуди 68-годишна жена от града по схемата "съдействие на полицията“. Ромът Петко и се представил за ченге. Предупредил жертвата си, че престъпник ще й се обади по телефона и ще я заплаши. "Ще ти поиска 5000 лева, пусни ги през балкона на апартамента си и с колегите ще заловим бандита", лъжел Илиев без да му мигне окото и без да има представа, че истинските криминалисти вече са му приготвили засада. Уплашената жена пуснала спестяванията си през терасата, а белезниците щракнали около китките на мошеника, когато хванал пакета с банкнотите.
Припомняме, че в рамките само на няколко дни това е третият арестуван телефонен измамник. Както вече писахме, предишните двама спипани бяха надхитрени от 81-годишна хасковлийка./Марица

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Къде ще посрещнете Новагодина?