Следвайте ни

Сетиха се! Оградиха опасните казарми на бул. „Левски“  в Хасково 

viber icon

Метална ограда препятства достъпа до опасните останки от казарми на хасковския бул. „Левски“. Отдавна хасковлии сигнализират, че там ще стане беля, тъй като живата охрана от 1 пазач, не е в състояние да спре влизането сред риуните, които може всеки момент да рухнат. 

Надеждите са имотите  да бъдат продадени, останките от сградите разрушени, както това се случи с  казармите по бул. „Дунав“. Там терените вече са разчистени  и вероятно скоро ще започне строеж на хирмаркет. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Василев

Василев

22.05.2021 | 08:55

Тия казарми бяха обект на набези от страна на живущите в Република и Възраждане.Всичко какво можеше да,се краде се открадна.Как не се смутиха някоя сграда и да ги зятрупа? Но и оградата не може да спаси набезите им.Тя е за оправдание в бъдеще време.Сещатате се нали?

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?