Следвайте ни

Семейство в безизходица има нужда от помощ

viber icon

От подкрепата на добри хора отново има нужда хасковско семейство. Добрина и Христо Трендафилови вече години водят битка дъщеричката им да ходи свободно. Хриси е с диагноза болест на Блаунт - двустранно. От 8 март семейството е в детска ортопедична клиника „Ашау“, Германия, където е извършена операция на едното краче. „Интервенцията се поема от Здравната каса, но никой не ни беше казал, че след операцията ще са необходими още средства за ортези за коляното, приспособяващи средства за инвалидната количка, ортопедично корито и може би други, за които все още не са ни съобщили“, съобщи майката на детето. 

„Ние нямаме възможност да поемем всички допълнителни разходи, а пък от клиниката не се наемат да направят нищо, преди да им бъде платено. За това се обръщаме към състрадателни хора за помощ, тъй като сме в безизходица“, призовава жената. 

„Хриси в момента е много изнервена, не дава на докторите да я пипнат, но вярваме че скоро след изписването, ще ѝ мине този стрес“, сподели още тя. 

Детето е по болници от както се е родило и има шанс да ходи нормално. Докато води битката за това, семейството мина през друго изпитание. На бащата Христо се наложи трансплантация на бъбрек, която се случи с подкрепата на много хора. 

Семейството се надява отново на подкрепа, тъй като не може да се справи само в този тежък момент. 

Ако имате възможност и желание да помогнете, може да го направите : 

IBAN: BG96BPBI817010Y3789401
BIC: BPBIBGSF

 

Христо Трендафилов - баща на Християна

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?