112

Седем са кандидатите за кмет на Димитровград

Седем са кандидатите за кмет на Димитровград след приключилите снощи регистрации в Общинската избирателна комисия за местния вот на 29 октомври  

За четвърти пореден мандат ПП ГЕРБ издигна  настоящия градоначалник Иво Димов. От партията регистрираха пълна листа с 33-ма кандидати за общински съветници и кандидати за всички кметства с пряк избор

С местна коалиция „Алтернативата на гражданите” в изборната надпревара влиза и Стефан Димитров. Той бе кмет на общината в мандата 2007 г. – 2011 г. Коалицията регистрира пълна листа с 33-ма кандидати за съветници и за кметове на 13 населени места. 

Кандидатът на Коалиция „БСП за България“ в Димитровград е социалният работник и председател на общинската структура Пламен Панев. Той води и листата на социалистите с 11 кандидати за съветници. Кандидатите за кметове са за 7 от населените места с пряк избор, без град Меричлери и най-големите села. 

Коалиция ПП-ДБ в Димитровград залага на младия учител по английски език Калоян Добрев, който води и листата с 22-ма кандидати за общински съветници. От формацията регистрираха кандидати за 4 кметства.

ПП „Възраждане“ също регистрира кандидатура за кмет на Димитровград- пълномощникът на партията Венета Стоянова, която води и листата с 16 кандидати за общински съветници. Партията регистрира кандидати за кметове на 3 кметства.

Пламен Пасков е в надпреварата за кметския стол на Димитровград с Коалиция „Граждани за Общината“. Той е и водач на листата с 8 кандидати за общински съветници.

Коалиция „България на регионите“ залага на Ангел Ангелов, който е начело и на листа с 21 претенденти за място в 33-членния общински съвет на Димитровград. Коалицията регистрира и кандидати за кметове на 2 кметства.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?