Следвайте ни

Сделка за игрищата на Ямача ще има 

viber icon

Сделка за футболните игрища на Ямача, където и в този час играят младите таланти на два клуба, ще има. Собственикът на терените е дал съгласие да ги продаде на община.  Това стана ясно на тазвечершния вече символичен протест. Организаторът на протестите в защита на парка Янко Митев съобщи добрата новина.

Преди седмица кметът Станислав Дечев заяви,  че е с готов на преговори, за да спаси единствените тревни терени в града. За да стане  това обаче е необходимо на имотите да се направи оценка от оценител, а сделката да бъде одобрена от ОбС. 

Надеждите са това да стане, а след време общината да намери начин да се поддържат тези терени и се превърнат в нормален спортен обект, какъвто сега не са. В Хасково другото тревно игрище е стадион „Младост“,  който ползват възпитаниците Спортното училище и който също се нуждае от обновяване.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?