Следвайте ни

Създават Социален съвет в Хасково, ето членовете му

viber icon

Съвет по въпросите на социалните услуги ще бъде създаден в Хасково. Такъв трябва да има според изискванията на Закона за социалните услуги и ще бъде гласуван на предстоящото следващия петък заседание на Общинския съвет. 

Целта на социалния съвет е подпомага анализа на потребностите от услуги на общинско ниво, както и да прави предложения за подобряването им, той се изпълнява и др. функции, възлагани от кмета, пише в докладната за предстоящото заседание.  

Предложените членове на съвета са Емилия Стефанова, главен експерт в регионалната дирекция „Социално подпомагане“, Мария Манахилова, началник отдел „Индивидуално оценка на хора с умвреждания и социални услуги, Гергана Андонова от РЗИ, Павлина Попова от  управлението на образованието, полицейският инспектор Николай Янчев, Петя Петкова и Малина Славова, представители на НПО, както и двама родителите на деца, ползващи социални услуги. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?