Следвайте ни

Съветниците в Минерални бани може да заседават онлайн

viber icon

И Общинският съвет в Минерални бани може да провежда онлайн заседания по време на епидемичната обстановка. Решението, което бе взето на последното му заседание,  ще бъде приложено в случай на по-голямо затягане на мерките срещу Ковид-19.

При провеждане на заседанията чрез неприсъствено приемане на решения, на служебния имейл общинските съветници ще получават образец на формуляр за  гласуване по дневния ред. Всеки съветник следва да изпрати от своя служебен имейл попълнен формуляр в електронно писмо на електронния адрес на Общински съвет - Минерални бани,а именно [email protected], в което се посочва начина, по който гласува /“за“, „против“, „въздържал се“/. В електронното писмо общинските съветници могат да излагат мотиви за начина, по който са гласували.

Общинският съвет в Минерални бани и 13-членен, в залата се събират около 15-на души с кмета и заместниците му.  Вероятно само при затягане на мерките ще се пристъпи към онлайн заседания, каквито проверждат съветите в Хасково и Димитровград.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?