Следвайте ни

Съсед намерил убитата жена в Капитан Андреево

viber icon

Удари с твърд предмет по главата и тялото, са причинили смъртта на 70- годишната жена в Капитан Андреево. Както съобщихме по- рано, убийството е станало снощи, а като заподозрян е задържат 27-годишния внук на жената. 

Окръжната прокуратура вече наблюдава досъдебно производство за  умишлено убийство, престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.  

Сигналът за жената в безпомощно състояние подал в 2,10 ч. през нощта, съсед на жертвата. Изпратената на място била  оперативна полицейска група, която установила, че на жената са й били нанесени удари по тялото и главата с твърд предмет. Полицейските служители са задържали 27-годишния й внук като заподозрян за деянието. В момента се извършват процесуално-следствени действия по случая, съобщиха от Апелативната прокуратура.  

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?