Следвайте ни

Сърце събира любовни послания в Хасково 

viber icon

Ако обичате някого, напишете любовно послание и по пуснете в голямо сърце в центъра на Хасково. То очаква млади и по- възрастни до сцената. Ще има рамка- сърце, с която всеки може да си направи снимка с любим човек. 

На пл. „Свобода“ Превантивно-информационният център по наркотични вещества организира инициатива под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”, днес от 14 часа. Участват доброволци и ученици от от СУ „П.Хилендарски”, ФСГ ”Атанас Буров”, ПГДС ”Цар Иван Асен II” и ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров”. Те ще раздават стикери, балони и сладки. Партньор на инициативата е ПГТ ” Александър Паскалев” – Хасково, която ще изработи сладките валентинки. 

Целта на предстоящата инициатива е да провокира у младите хора любов, доброта и съпричасност не само към любимия човек, но и към семейство, приятели и близки, за да бъдат щастливи и да се чувстват обичани.

Ако обичате любовната лирика, заповядайте на литературно четене „Избирам теб, Любов“. То е организирано от гражданско сдружение „Родопско утро“ и ще е от 17:30 часа в Камерната зала на ОНЧ „Заря-1858“.  

Участват членове на сдружението от Хасково, Димитровград, Кърджали, Момчилград и Минерални бани. Всеки ще прочете свои стихове, посветени на най-великото чувство на света – любовта. За доброто настроение на всички участници и гости ще се погрижи една млада и талантлива певица, но коя е тя - ще разберете, ако отидете на събитието. 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?