Следвайте ни

Съпруга на заразен с К-19, е с положителен тест

viber icon

34-годишната жена, която е на амбулаторно домашно лечение е дала положителен резултат за коронавирус, съобщиха от областния щаб. Тя е съпруга на последния констатиран в Хасково случай от 23-и т.м. Съпругът е 36-годишен и е в болницата. 

През последното денонощие са взети 16 проби в област Хасково. Една от тях - на пациент от МБАЛ-Хасково е изследвана и е отчела отрицателен резултат. Останалите 15 проби са на персонал от социални центрове в Свиленград. Техните резултати все още се обработват.

Четиридесет и девет от пробите взети предния ден са отрицателни.

Поставени под домашна карантина на територията на областта към момента са 1396 души. 

От изявлението на Националния щаб стана ясно, че скоро няма да махнем маските в закрити помещения, тъй като опасността не е отминала и трябва да бъдем предпазливи.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?