Следвайте ни

Само 4-ма с Covid-19 за денонощие в Хасковско 

viber icon

Само 4-ма са новооткритите с коронавируса в Хасковска област за последното денонощие, според Национални щаб. Те са значително по- малко от предишните дни, когато ежедневно бяха  средно по 10-на, но вероятно и направените  проби са по- малко. 

В Община Хасково новите са 3-ма. Това са жени на 44 г. и 70 г. и  мъж на 44 г. Четвъртият е 35-годишна жена от Тополовградско.

С последните случаи общо откритите в областта са 387. Хоспитализираните лица са 36, от тях 32-ма са настанени в Инфекциозно отделение, трима са в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания Хасково и един човек се лекува извън областта. На домашно лечение са 113 човека, починали са 25-ма, а напълно излекувани са 213 човека.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?