Следвайте ни

Съдят за фалшива лична карта престъпник, обрал и лафката на затвора 

viber icon

Престъпник,  извършил редица престъпления, ще бъде съден и за използване на фалшива лична карта. 56-годишният мъж с инициали П.П. в момента е в затвора, където изтърпява наказание по присъди за извършен грабеж и присвояване на пари от лафката на затвора в Стара Загора, съобщих от прокуратурата в Харманли.  

Той е бил обявен за общодържавно издирване, заловен е на 3 юни м.г. когато използвал неистинска лична карта. За самото съставяне на документа не може да се търси наказателна отговорност, уточняват от прокуратурата.  

По делото е установено, че обвиняемият бил обявен за общодържавно издирване във връзка с извършено от него престъпление, била е издадена Европейска заповед за арест. На 19 април 2019 г., П.П. бил установен и задържан от полицейските органи в Ксанти, Република Гърция. На 3 юни 2019 г., при предаването му на българските власти на ГКПП – Кулата – Промахон, полицейските служители установили, че обвиняемият е представил и ползвал неистинска лична карта. Той е бил задържан. Установено е, че П.П. се снабдил с фалшивия документ от неустановено по делото лице в Пловдив. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

простата кърджалийска пyтка

простата кърджалийска пyтка

03.11.2020 | 17:41

П.П. проста пyтка ли означава ?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?