Следвайте ни

Съдят мъж, уредил борч с чужда кола    

viber icon

42- годишен мъж отива на съд, след като предостави чужда кола на свой кредитор. Обвинението гласи, че Х.Х. като посредствен извършител чрез свой познат, противозаконно отнел  „Пежо 206“ от владението на собственика му, без неговото съгласие, с намерение да се ползва. 

Семейство загубило преди време ключа на автомобила си. Обвиняемият, който е  техен съсед, го намерил и запазил у себе си. На 16 т.м. той дал ключа на свой познат, на когото дължал известна парична сума, като му казал, че може да задържи автомобила до връщането на парите. Х.Х. обяснил, че колата е собственост на сестра му. Така кредиторът откарал автомобила в близост до свой имот, където бил намерен от полицаи от Хасково. 

Х.Х. е извършил деянието в изпитателния срок на предходно осъждане. С постановление на Районната  прокуратура от вчера той е задържан за срок от 72 часа, прокуратурата ще поиска съдът да му наложи  мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?