Следвайте ни

Събота е, будете децата и на Кенана 

viber icon

Ако сте си в Хасково днес, прекарайте деня на Кенана, където ще има забавления за деца и родители. Синоптиците обещават доста топла събота, така че не я похабявайте у дома. 

За пръв път в Хасково ще има състезание с тротинетки за деца от 2 до 14 години.  Надпреварата започва от 11 часа на алеята в парк "Кенана". Участниците ще се състезават в шест възрастови групи за момичета и момчета за време и майсторско преминаване през обозначен с конуси маршрут.   

Записването започва в 10,30 часа, половин час по- късно кметът Станислав Дечев ще даде първия старт. За победителите във възрастовите групи община Хасково е осигурила награди, а за всички участници много приятни изненади.

Ако сте любознателни, също от 10.30 на входа на Кенана ще Ви очакват орнитолози от БДЗП. С изложба и наблюдения със специални тръби те ще отбележат Европейските дни на птиците. Екипът ще е там до 13 часа.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Василев

Василев

03.10.2020 | 09:22

Събта рабта няма, ръките в джобите и на Кенана. Това е лафа.

Отговори
1 0
Василев

Василев

03.10.2020 | 09:19

Събта рабта няма,ръкиъе в джоботе и на Кенана.Това беше един лаф от 70- 80- те години на миналия век.Помня го още като ученик.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?