Следвайте ни

С удължен срок е фотоконкурсът "Аз обичам Хасково" – Ваканция 2021

viber icon

Фотоконкурсът "Аз обичам Хасково" – Ваканция 2021 е с удължен срок заради огромния интерес, съобщиха от кметството. Участници могат да са ученици от I до XII клас от цяла България, запечатали във фотографии красиви места и спомени от #лятото в Хасково и общината.

Всички снимки трябва да са посветени на Хасково и да отразяват най-емоционалните летни моменти най-младите жители и гости на града и общината.

Могат да участват ученици от цяла България, които са запечатали във фотографии красиви места и спомени от лятото в Хасково и общината

Във фотоконкурса се допускат за участие до 3 фотографии от един ученик. Снимките трябва да са авторски и да разкриват красотата на града и настроенията на децата през ваканция 2021.

За участие се приемат само файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се препоръчва участието с по-малки изображения. Допустими са обработка на снимката за яркост и контраст, изостряне на изображението, кропване на снимката

Не са допустими фотоколажи, снимки ретуширани дигитално и съдържащи надписи, графики, рамки или дати. Всички снимки трябва да бъдат придружени от текстов файл, който да съдържа заглавие на снимката, трите имена на автора, организация, чилище, клуб, ръководител и други. Отбелязват се клас и възраст, координати за връзка - точен адрес, телефонен номер и e-mail. Всички снимки трябва да бъдат на тема "Аз обичам Хасково"- Ваканция 2021. Те трябва да бъдат изпратени на e-mail: [email protected] до 24 часа до 10 септември 2021 г., включително.

Фотографии, изпратени на други електронни адреси или платформи няма да се приемат! На 11 септември всички снимки ще бъдат качени на фейсбук страницата на община Хасково в албум Фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 и в профила на община Хасково в Инстаграм. Гласуването в социалните мрежи ще продължи до 24 часа на 15 септември 2021 г. Снимките, събрали най-много харесвания в двете социални мрежи, ще получат специални награди.

Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в различните категории. Община Хасково ще връчи награди във възрастовите груп 1 - 4 клас, 5 - 7 клас и 8 - 12 клас. Призове ще има още за най-много реакции във фейсбук и в инстаграм. Предвидени са още голямата награда на журито и ​наградата на кмета на община Хасково.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?