Следвайте ни

С постоянство Цвети Лалов прави успешен бизнес  

Той е човекът, които наложи нов стандарт в ресторантьорството, вярва че ОбС се нуждае от успели и енергични хора  

viber icon

Работа, работа, работа. Това е рецептата на най- успешния ресторантьор в Хасково- Цвети Лалов. Чиста случайност е съвпадението със слогана на ГЕРБ, чийто кандидат за общински съветник е. Успехът си е чиста доза постоянство, казва бизнесменът.  Той е човекът, който постави нов стандарт в този бранш в нашия град, тъй като заведенията му се отличават със стил и са еталон за качество на обслужване. Още когато преди 22 г. открива първото си кафене „Колори“ на мястото на игрална зала, то е различно от всички в града, не само от невзрачните по онова време на „Сан Стефано“. Когато купува къщата на художниците и я превръща в стилния ресторант „Алафрангите“ и така запазва една от възрожденските къщи в града, всички си казват, че този не може да е от  Хасково. И наистина не е. Цвети Лалов е роден във Враца, а в Хасково го води приятелство. След 1997 г. той развива успешен бизнес, в който са  още пицария „UNO PIU“, „BARCODE“, пиано бар „Лайт“, клуб „SENSE„ и парк кафе„CHILLOUT“.  

Семеен е, съпругата му е от Пловдив, имат син. Лалов е  завършил Стопанската академия в Свищов, преди това средно икономическо образование в родния си град. 

Постоянен съм в бизнеса си и не се вземам на сериозно, така отговаря на въпроса ми как в град като Хасково, където почти всички се оплакват, че не е  лесно да правиш бизнес, той е успешен. Всяка работа  се нуждае от мотор. А Лалов е такъв за бизнеса си. Нерядко работи и нощем, за да е сигурен какво се случва в „ SENSE“, например. Ръководи и участва в среднощни ремонти в кухнята в „UNO PIU“, за  да посрещне пицарията клиентите на  следващия ден. 

Не ме мързи да мисля. Търся възможностите до последния момент, изпипвам детайлите, допълва той. За да е хубаво и успешно нещо, трябва да се поставиш на мястото на хората. Когато създавам работно място мисля как ще се чувствам аз, ако работя на това място. Не омаловажавам нищо и не пестя от създаване на добри условия. На този принцип държа и при създаване на местата за клиенти, казва още той. 

Не обича да подражава, а това си личи по заведенията му, всяко има собствен стил и уют. Естетът е съпругата му Силвия, с която управляват бизнеса.  

Лалов показа как една концесия може да превърне занемареното дълги години общинско пространство пред зала „Дружба“ в приятно място за отдих. Две от най- посещаваните заведения „UNO PIU“ и „CHILLOUT“ са там, а на хората им е приятно да се хранят и да се срещат в тях защото е хубаво. В заведенията му работят над 150 души. Бизнесменът с гордост отбелязва, че повечето са дългогодишни служители. Бизнесът се крепи на хората, не на столовете и масите, допълва той. 

Лалов  бе поканен от ГЕРБ за кандидат- съветник. Над половината от листата на партията е  гражданска квота. Кандидатите са като него-хора енергични, работещи, мислещи, доказали се в професията си, известни имена, които искат да променят града. 

Приех, защото смятам, че в Общинския съвет трябва да влязат работливи хора, натрупали опит в личния си живот, които имат идеите и смелостта да променят този град. Без работа няма да стане, а много неща могат да се случат. А за да се случат и кметът трябва да е човек енергичен, мислещ, работещ, търсещ възможностите. Смятам, че Станислав Дечев е такъв и ще бъде мотор на едно успешно управление. 

Лалов работи поне  8-9 часа всеки ден, спортува. Работата в Общинския съвет никак няма да е в повече на енергичен човек с идеи като него. А само успели в живота си хора могат да осъществят промяна.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

Каква вода пиете у дома?