Следвайте ни

С над 1.5 млн. лв. ремонтират мост в Димитровград

viber icon

Обществена поръчка за над 1.5 млн. лв. за укрепване и възстановяване на ​единия от мостовете над река Марица обяви община Димитровград.

Съоръжението е на булевард "Стефан Стамболов". Прогнозната стойност на поръчката е 1 544 835 лв. без ДДС. Продължителността й е 420 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 15 т.м..

По ​моста се става връзката между центъра на града с кварталите от левия бряг на Марица - "Мариино“, "Вулкан" и "Черноконево" към Чирпан. Съоръжението е от три части. В началото и в края има по един едноотворен подлез със светъл отвор от по 6 метра, през които преминават черни пътища. Централната част е 7-отворна, монолитна, стоманобетонна конструкция, система "герберова греда" с отвори по 24.5 м - двата крайни отвора, и между тях пет отвора по 31 м​етра Общата дължина на моста, включително крилата на подлезите, е 236.1 м.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?