Следвайте ни

С над 1.5 млн. лв. ремонтират мост в Димитровград

viber icon

Обществена поръчка за над 1.5 млн. лв. за укрепване и възстановяване на ​единия от мостовете над река Марица обяви община Димитровград.

Съоръжението е на булевард "Стефан Стамболов". Прогнозната стойност на поръчката е 1 544 835 лв. без ДДС. Продължителността й е 420 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 15 т.м..

По ​моста се става връзката между центъра на града с кварталите от левия бряг на Марица - "Мариино“, "Вулкан" и "Черноконево" към Чирпан. Съоръжението е от три части. В началото и в края има по един едноотворен подлез със светъл отвор от по 6 метра, през които преминават черни пътища. Централната част е 7-отворна, монолитна, стоманобетонна конструкция, система "герберова греда" с отвори по 24.5 м - двата крайни отвора, и между тях пет отвора по 31 м​етра Общата дължина на моста, включително крилата на подлезите, е 236.1 м.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?