Следвайте ни

С гълъби и протестни писма посрещнаха Нинова в Хасково

viber icon

На 12 септември противоречията в БСП  ще приключат, тъй като сме избрали най- демократичния  начин – чрез гласуването на всеки член на партията.  Надявам се несъгласните да уважат избора на партията и да продължим към избори. Това заяви в Хасково  кандидатът за лидер на Столетницата  Корнелия Нинова, която се срещна с актива. 

Нормално е да се номинират по няколко кандидати,това е доказателство за демократичност и опровержение  на твърденията, че сме еднолична партия, каза още тя. 

В Хасково Нинова бе посрещната от  общинския лидер Камен Тодоров, областния- Емилия Масларова и симпатизанти. Тя получи букет, а преди влизането й в залата на НТС в небето бяха пуснати гълъби. Предизборната среща мина при закрити за журналисти врати.  Вътре не ще да е спокойно, тъй като активисти се готвеха да й връчат  протестни писма.  Те са недоволни от това, че  дори ревизионната комисия на организацията в Хасково няма достъп до протоколите от проведените събрания. Има съмнения  за нелигитимно избрани представители.  

Нинова коментира и политическата обстановка в страната. Нямам информация дали машинното гласуване ще влезе в парламентарна зала утре. Ние продължаваме  да не се регистрираме и да не правим кворум. Този парламент е изчерпан, правителството е изчерпано, единствената му задача е да приеме машинното гласуване, като гаранция за чисти избори, след това разпускане на парламента, и избори, каза още тя. 

Според нея същественият въпрос не е диалогът за конституцията, а мерките за преодоляване на социално -икономическата криза. Притеснителни са данните на БСК  от вчера за 10 % спад в икономиката за последното тримесечие и 10-процентов ръст на лошите кредити, както и увеличаващите се безработни, каза още тя.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (3)

Петолъчен вирус

Петолъчен вирус

08.09.2020 | 16:52

Щом и Емилия Масларова възкръсна, работата е ясна. Корнелия като толкова иска машинно гласуване що не го проведе първо в БСП? ...... БСП върви към биологичния си край. Дето се вика летален изход.

Отговори
2 0
ни лук яла,ни мирисала

ни лук яла,ни мирисала

08.09.2020 | 15:34

Вън от партията ,вредна сте и!

Отговори
5 3
ни лук яла,ни мирисала

ни лук яла,ни мирисала

08.09.2020 | 15:33

Как г-жа Корнелия Нинова на 28г тава собственик на голяма,международна фирма??Как като беше на хранилка при Иван Костов,се припозна и стана член ,че и председател на БСП?Това хамелеонство не е присъщо на демократите г-жо Нинова,а само на Вас.До тогава докато имате интерес и нищо повече.Има къде по-кадърни и мъдри от Вас в тази партия.Оттеглете се от председателския пост и дайте преднина на партийците и партията,на която Вие не гледате като на Ваша.Пречите и!

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?