Следвайте ни

С 21 гълъби в небето “Републиканци за България” поискаха промяна и държава с правила

viber icon

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 

21 гълъби пуснаха в небето над Хасково кандидатите за народни представители от ПП “Републиканци за България” пред монумента на Света Богородица.

“Неслучайно избрахме хълм “Младежки”, защото сме най-младата листа. А 21-те гълъби символизират свободата и надеждата ни за по-добър живот”, каза един от най-младите кандидати в 29-и МИР Хасково Десислав Николов.

“Гласувайте разумно, гласувайте за промяна! С номер 21, през 21 век, за 21 секунди”, призова третият в листата на Републиканците Славейко Иванов.  

Гълъбите са символ на мира, но също така на любов и хармония. И като  всяка друга птица – на полета на свободната воля, на вечния стремеж към свобода.

Хората пускат гълъби в небето от незапомнена древност. За да донесат добър късмет и да помогнат на техните желания да се сбъднат. Или писаните нежни думи да достигнат до любим човек. 

В християнският свят гълъбите се почитат като земен образ на могъщите ангели. На онези висши сили, които въздават справедливост, наказват самозабравилите се и горделиви властници и връщат вярата ни в доброто.

Приятели, ние вярваме, че повече от всякога на нашата България й трябват, мир, хармония и просперитет. Но затова трябва заедно да накажем самозабравилата се власт.

Ще върнем властта на суверена, на българския народ. Ще харчим нашите общи пари разумно. Като добри стопани и за добри каузи. За да могат и нашите деца да останат тук – в нашата България.

Неслучайно избрахме да закрием нашата кампания в Хасково с пускането на 21 прекрасни птици в небето. Те са символ на нашите чисти помисли. Но и на нашата решителност да върнем доброто отново при хората!

Ние, ПП „Републиканци за България“ ще върнем справедливостта и хармонията в нашата Родина. С вашата подкрепа, ще направим България отново нормална страна.

Искаме вашето доверие сега и никога няма да ви забравим!

Гласувайте на 04.04. 2021 с номер 21! 

Подкрепете ни! За държава с правила!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цецо Корумпето

Цецо Корумпето

03.04.2021 | 11:09

Смешници.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?