25

Румен Радев в Маджарово: Компромис с националната сигурност не трябва да допускаме СНИМКИ

Трябва да пазим националната сигурност. Винаги съм твърдял, че политиците в България трябва да работят за съхраняване и развитие на отбранителните способности на българската армия. Това е наш първостепенен национален приоритет, заяви в Маджарово Румен Радев. Той бе тук за честванията в памет на избитите Тракийските българи и отказа политически коментар. 

Всяка година в последната събота преди 4 октомври хиляди  идват на Националното тракийско поклонение, посветено на разорението на тракийските българи. Тази година  се отбелязват 110 години от трагичните събития, довели до гибелта на хиляди тракийски бежанци. 

В Маджарово Съюзът на тракийските дружества в България и Тракийския научен институт подреди изложба, посветена на годишнината, а също и на  120-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

На поклонението присъства областният  управител на Хасково Гинка Райчева, представители на тракийски дружества в страната и много други гости. 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Бонев

Бонев

01.10.2023 | 16:07

Добре г-н Радев вие не можете да бъдете наш Президент на Република България не може погледнете си хората които назначихте на работа това е недопустимо и е престъпление и предателство срещу Българите огледайте се добре и вижте някои ваши изпълнителни директори вече ги премахнаха най после изпълнителна агенция Ел управление беше най голямата корумпирана ваша издънка г-н Президент как не ви е срам и кога най после реформата ще узакони премахване на всички корумпирани пенсионери които са придобили право на пенсия без да имат години да ги назначавате отново и отново като държавни служители това е недопустима пародия която се среща само в България и никаде другаде!

Отговори
3 1
Нещо му се услади властта на Радев

Нещо му се услади властта на Радев

30.09.2023 | 17:46

А представяте ли си да е на власт от 24 години? Със сигурност щеше да започне някоя война, срещу македонците например, като да ги освободи от нацистите.

Отговори
12 5
Хайде

Хайде

30.09.2023 | 17:39

Господин Президент направи нещо за да спасиш България от шайката наричана кабинет.

Отговори
8 16
НРБ

НРБ

30.09.2023 | 14:13

ЕХ ЧЕКИСТ КРЕМЪЛСКИ ЧЕРВЕН ГЛИСТ.

Отговори
20 6
ветеран от БНА

ветеран от БНА

30.09.2023 | 13:34

Ами, то вече няма с какво? Армията унищожихме. Въоръжението разпродадохме... Остана само Националната Сигурност да подарим и да се свършва с клетата България!

Отговори
9 22
Пазителя

Пазителя

30.09.2023 | 13:08

И как точно най-жалкия слуга на азиатската военно-фашистка ДИКТАТУРА руZZия, безродника радеффф ще пази националната сигурност на България.

Отговори
24 6
Василев

Василев

30.09.2023 | 18:16

Как се завършват курсове по обучение в САЩ? Само питам.Ей така? Да,ама не.Американските служби ще го оставят ли? Всичкото е един театър за пред обикновения човек. И най- лошото на нашия гръб.А ние се плюем ..... , стадо овце сме.

Отговори
6 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?