Следвайте ни

Румен Радев на бизнес форум в театъра

viber icon

Президентът Румен Радев ще се срещне с бизнеса от областта на 15 февруари.  Форумът по случай Трифон Зарезен се организира традиционно от Хасковската търговско- промишлена палата. За пръв път събитието, което е над 20-годишна традиция,  ще е уважено от президент. Преди години на него присъства министър- председателят Пламен Орешарски.

Участие в тазгодишния форум ще вземат дипломати, търговски аташета, депутати. Той ще се проведе в театъра вместо в областна администрация. Президентът ще бъде посрещнат на пл. „Свобода”, след което ще се отправи към театъра, а след форума ще отдели 5 минути на журналистите, става ясно от програмата.

Вечерта в парк хотел „Европа” ще се проведе традиционната дегустация на вина и храни на производители от региона, ще бъдат връчени и традиционните награди на ХТПП.

Зарязването на лозята тази година ще е в Стамболово     ,  там президентът няма да присъства.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?