Следвайте ни

Рокади в митницата, Соколов командва Капитан Андреево

viber icon

Райчо Соколов е назначен за началник на митническия пункт Капитан Андреево от началото на седмицата, съобщиха  от Агенция "Митници“. Преди това той  изпълнявал длъжността шеф на МП Калотина, като по-рано е бил и на най-големия ни сухоземен пункт на границата с Турция.

Заместник-директорът на Териториална дирекция "Югозападна“ Йосиф Адвокатов е новият заместник-директор на Териториална дирекция  “Южна морска“. В нейния териториален обхват са митническите пунктове Капитан Андреево и ЖП гара Свиленград. Йосиф Адвокатов е работил в митница "Югозападна“ в Благоевград, в отдел "Митническо разузнаване и разследване", както и като инспектор на ГКПП Кулата. Той вече е настанен в кабинета си в митническия терминал в кв. Гарата.

Досегашният заместник-директор на Териториална дирекция "Южна морска“ Тихомир Георгиев ще изпълнява тази длъжност в ТД "Югозападна“.

Назначенията са свързани с ротацията на заемащите ръководни длъжности в териториалните дирекции на Агенция "Митници". През последните години бяха направени опити да се назначи титулярен началник на МП Капитан Андреево чрез конкурси, но те се провалиха ​заради липсата на кандидати.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?