25

"Роднини" с 2 представления в Хасково в Деня на театъра  

Какво събира едно семейство? Дали приемаме роднините си – желани или не – такива каквито са? Кое прави семейството - семейство? Това са въпроси, които не си задаваме в забързаното ни ежедневие, сред вълната от излишна информация, която ни залива. И изведнъж… животът ни ги задава, искаме или не. Как да отговорим? Авторският спектакъл на Орлин Дяков „Роднини“ задава точно тия въпроси. 
Хитовият спектакъл може да се гледа в Хасково на 27 март, когато е  Международният ден на театъра. Две ще са представленията. За ранното от 17 часа  билетите са на промо цена от 10 лева. От 19 часа билетите са на цена 15 лева.

Комедията от Орлин Дяков, чиято премиера бе в края на октомври 2022 г.  има своеобразен юбилей - ще се играе за 30-ти път.

Николай Урумов, Николета Малчева, Изабела Иванова и Константин Николов с много хумор и самоирония разнищват проблемите в съвременното семейство. Навсякъде, където са гостували, публиката ги изпраща с нестихващи аплодисменти за сърцатата игра. Няма съмнение, че и в Хасково отново ще е така, макар "Роднини" да излиза на "родна" сцена за пети път.  

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?