25
Следвайте ни

РИК-Хасково ще демонстрира вота с една карта за НС и президент

viber icon

4 екипа  от РИК- Хасково ще се включат в разяснителната кампания  по населени места преди предстоящите изборите, щом бъдат предоставени   демонстрационни машини за гласуване. Това стана ясно на днешната среща в Областна администрация за  организационно-техническата подготовка за предстоящия вот. 

Припомняме, че на 14 ноември ще избираме  НС и президент. Гласуването ще е на машини с една карта за двата избора.

До 19  т.м. ще бъдат назначени членовете на СИК-овете в Хасковски многомандатен избирателен район. Само в община Хасково и община Харманли ще бъдат служебно назначени.

На работната среща бе решено по възможност раздаването на изборните книжа от общините към СИК-овете да започне от сутринта на 13.11.2021г., за да завърши до обяд.

Какъв ще бъде пропусквателният режим в изборния ден пред зала „Дружба“ ще стане ясно на по-късен етап. Решението ще бъде взето според противоепидемичната обстановка и това област Хасково в коя зона е.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?