Следвайте ни

РИК-Хасково препоръча повече демонстрационни машини за вота

viber icon

Повече демонстрационни машини за обучение на избирателите в региона и разгръщане на информационна кампания за машинното гласуване преди извънредния парламентарен вот на 11 юли. Това препоръча председателят на РИК-Хасково Добромир Якимов на работна среща в областната ​управа..

Якимов е информира, че възможност за позициониране на обучителна машина и техническо лице за инструктаж на бъдещите гласоподаватели има в РИК-Хасково. Зам.-областният управител Виолета Желева е на мнение, че е уместно демонстрации да има освен в областния център Хасково и в съседния Димитровград.

На срещата с губернатора Минко Ангелов са обсъдени и мерки за избягване на пропуски в охраната на вота и недобри практики при осъществяването му, каквото станало на предишните избори.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?