25
Следвайте ни

Резил! ВМРО и Патриотите с по- малко гласове от Луна в Хасковско 

viber icon

Вотът 2 в 1 на 14 ноември 2021 г. ще се започни и с това, че партии с дългогодишно съществуване са на път да останат само в историята. Пример е патриотичната организация  ВМРО, която издигна своя кандидатпрезидентска двойка,  тя изкара по-малко гласове от  Луна, което е тотален срам. За фолкаджийката в хасковска област  са гласували 529 души, което й отрежда 0.62 % от гласовете, а за Милен Михов 253 или 0.30 на сто. 

Толкава са и хората, гласували за претендента на Патриотичния фронт в Хасковска област.  На практика резултатът на двете партии е по- нисък от нищожния на Луна.

Не по- добри са резултатите на двете патриотични формации  във вота за народни представители.  Едва 448 души или 0.54 % са подкрепили листата на ВМРО от хасковския регион. А тази на Патриотичния фронт-  296 или 0.38, показват данните на РИК- Хасково. Това е срамно за партия, която е част от новата ни история и която е имала  представител от региона в НС през годините.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Василев

Василев

17.11.2021 | 07:12

Защо да е резил? Кои са патриотите? Истински са онези български граждани,които гласуваха свободно и по съвест.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?