25
Следвайте ни

Ремонтират тротоари за 126 666 лв. в Харманли 

viber icon

Над 126 600 лв. ще плати Община Харманли за ремонт на тротоари на различни улици в града. На тази стойност са обявените  3 обществени поръчки,  срокът за кандидатстване, за които изтича днес.

50 000 лв. ще струва реконструкцията  на тротоари по участък улица „Климент Охридски. За източния тротоар по ул. "Любен Каравелов" в участъка от ул."Климент Охридски" до пл. "Съединение",  ще бъдзат платени 18 333 лв. Ще се ремонтират и пешеходните участъци по част  ул. „Св. Св. Кирил и Методи" , като реконструкцията ще струва 58 333, лв., показват сметките. 

Изпълнителите трябва се справят за 60 дни, като през това време трябва да демонтират старите и  приключат работата по новите тротоари. Парите са от общинския бюджет.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?