Следвайте ни

Ремонтират селски улици за 425 бона

Средствата за разбитите сокаци са от бюджета на община Хасково

viber icon

 

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонти на улици в няколко села за 425 000 лева. Срокът за подаване на оферти е 2 август, информираха от общинска администрация.

Предвидени са за oбновяване улици във Войводово, Въгларово, Гарваново, Големанци, Гълъбец, Динево, Добно Големанци, Зорница, Клокотница, Козлец, Конуш и Колен. Ще бъдат ремонтирани още улици в Малево, Николово, Стамболийски, Текето и Широка поляна.

В тези села са установени много сериозни дефекти като деформации на пътното платно, пукнатини,  дълбоки дупки и други. Участъците, определени за ремонт са съгласувани с кметовете на населените места. Средствата са от бюджета на община Хасково.

Припомняме, че тази пролет бяха ремонтирани улици в селата Александрово, Брягово, Горно Войводино, Долно Войводино, Елена, Книжовник и Криво поле. Бяха обновени още в Любеново, Манастир, Мадра, Маслиново,  Нова Надежда, Орлово, Подкрепа, Родопи, Стойково, Тракиец и Узунджово.

Средствата за тези ремонти бяха определени с решение на Общинския съвет, а конкретните участъци посочени от кметовете на селата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?