Следвайте ни

Ремонтират градския стадион в Любимец 

viber icon

Градският стадион в Любимец ще бъде напълно обновен. Общината е обявила обществена поръчка за изготвяне на инвестиционен проект и надзор за обекта. Тя е за 66 400 лв. Не е ясно колко ще струва самото строителство. 

20 г. общинското спортно съоръжение бе стопанисвано от бизнесмена Атанас Сталев, който е и президент на футболния клуб „Любимец“. Преди години тимът предизвика истинска сензация, след като стигна до първа дивизия, а градът се появи на футболната  карта на България. Днес нещата не стоят така.  

Предвижда се да бъде възстановена лекоатлетическата писта на стадиона, да има нови мини играща и тенискорт, както и други подобрения по съоръжението. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?