Следвайте ни

Ремонтират читалището в Орлово с 63 166 лева

viber icon

Външен и вътрешен ремонт се извършват в момента на сградата на читалище "Васил Левски" в село Орлово, съобщиха от кметството в Хасково..

Премахва се компрометираната мазилка на фасадата на сградата. Прави се нова вароциментн. Изработва се обшивка на стрехите, предстои и боядисване на фасадата.

Вътре в сградата на читалището вече е монтирано ново дюшеме. Направен е нов таван тип "Армстронг". Сцената е изцяло нова. Извършва се грундиране, шпакловка и боядисване на стените.

Съществуващата ламперия е възстановена и лакирана. Предстои да се демонтира старата електрическа инсталация и да се направи нова, с  LED осветителни тела и ново ел.-табло. Ремонтите са на обща стойност 63 166 лева.

Ремонтът на сградата на читалище "Васил Левски​" е част от обществена поръчка, която обхваща няколко обществени сгради в малките населени места от община Хасково. 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?