Следвайте ни

Ремонт затваря улица за 9 часа утре в Димитровград

viber icon

Заради ремонт се затваря за временно обществено ползване в Димитровград утре от 8 до 17 часа участък на ул. "Емилиян Станев" от блок 16 до блок 2. Това разпореди с писмена заповед кметът Иво Димов.

Временната организация на движението важи се налага във връзка с изпълнение на обект "Рехабилитация на улици на територията на Димитровград" с подобект "Улица Емилиян Станев" от о.т.134 до о.т.4040 и улица "Софроний Врачански" №3.

В заповедтта на кмета на община Димитровград Иво Димов се указват следните обходни маршрути: Движищите се превозни средства от бул."Трети март" към ул."Ем.Станев" се пренасочват по бул."Трети март" - бул."Хр.Ботев" - ул."Ем.Станев".
 
Движищите се  от ул."Емилиян Станев" към бул."Трети март" се пренасочват по ул."Емилиян Станев" - бул."Хр. Ботев" - бул."Трети март".
 
"При извършването на строително-монтажните работи живеещите в прилежащите блокове ще бъдат допускани през затворения участък", пише още в заповедта на градоначалника.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?