Следвайте ни

Ремонт на пътища за 2 млн. лв. започват в община Димитровград

viber icon

Започва рехабилитация на четвъртокласната пътна мрежа в община Димитровград. "Средствата в размер на 2 000 000 лв. бяха отпуснати от правителството на Борисов, съгласно Постановление на Министерски съвет от 10​декември м. г.", съобщиха от кметството.

Работата започва от понеделник - 28 юни и ще продължи до петък - 2 юли. Затворена за движение от 9 до 17 часа в посочените дни  ще е изходната отсечка от Димитровград за село Крум. Това е вястото от пресечната точка на бул. "Христо Ботев" с улица "Илинден" до У-образното кръстовище преди кариерата за варовик на "Каолин". 

Впоследствие ремонтни предстоят и към няколко други населени места. За предварително набелязаните дейности вече има избрана и фирма-изпълнител.

Освен към Крум, ремонтните дейности ще обхванат пътните отсечки към селата Здравец,  Бряст, Голямо Асеново, Малко Асеново и Черногорово. Те са набелязани след извършена оценка на най-наложителните за обновяване пътни отсечки от четвъртокласната мрежа.​

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?