25

Рецидивист и непълнолетният му син поломиха пенсионер и колата му в Симеоновград

Рецидивист и 26-годишният му син пребиха 60-годишен пенсионер по болест и строшиха стъклата на товарния му автомобил в Симеоновгред, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал снощи в 19.20 ч. на ул. „Никола Вапцаров“. Там 32-годишният Милен и единият от синовете му близнаци препречили пътя на форд. Когато колата спряла, те строшили предното стъкло и прозорците на страничните врати. После извлекли 60-годишния шофьор от кабината и го набили.

Пострадалият, който е с ТЕЛК, е настанен в МБАЛ – Хасково. Животът му нсе е в опасност.

Двамата нападатели са задържани в ареста по заведеното досъдебно производство. „Милен е много конфликтен, лежа в затвора, след като отряза ръката на чевек“, обясниха хора от квартала, където станало снощното произшествие.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Мазгалов

Мазгалов

27.06.2024 | 18:22

Токущо се запознах,че двамата ци...ни пребили шофьора на автобус в Луковит са освободени от ареста.Единият срещу парична гаранция от 2000лв.,а другият под домашен арест. Това е уважаеми читатели.Нищо ново под слънцето.

Отговори
5 0
Недялков

Недялков

26.06.2024 | 08:12

Тези индивиди стават неконтролируеми.Усещайки,че в повечето случаи с техните гласове се печелят политически битки,се мислят за недосегаеми,особено след почерпка.Вчера в Луковит са пребили шофьор на автобус,в хасковския край кмет отишъл да им помага,болен човек и т.н.Те са страшилище за служителите в Бърза помощ.Един екип на полицията не е в състояние да се справи при с тях и се вика подкрепление.Имат и представител в местния парламент.Докога тези хора ще са опасни за околните? Те от демокрация не разбират.Разбират от друго.

Отговори
10 0
Василев

Василев

25.06.2024 | 13:28

Бият кмета село ,който им се притекъл на помощ .Бият болен човек. И това са същите,които гласуваха под строй в неделя.А слънчогледът още не е готов за жътва,но вече има семки.

Отговори
14 0
Ники

Ники

25.06.2024 | 17:52

А сега се облекчават и в центъра на областния град.Дали ще бъде издирен ? Така както е тръгнало, утре може да задоволяват и сексуалните си потребности в шадравана.И не дай си боже да използват сила или заплаха.Тогава ще има .....жопки.

Отговори
10 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?