Следвайте ни

Реализирани са младежки инициативи в 3 села на Харманли

viber icon

И тази година община Харманли одобри и подкрепи финансово десет неформални младежки групи. Те инициираха свои проекти, свързани с изграждане на социално-културни места за отдих, детски спортни площадки, създаване на Робот - ръка и монтиране на камери за видеонаблюдение, съобщиха от кметската управа.

Бюджетът за изпълнение на идеите тази година е 20 000 лева. Кампанията под наслов "Харманли на 510 години" е в съответствие с приоритетите и целите на Общинския план за развитие на младежта на общината за 2020 г., уточниха от общината.

От кметството съобщиха, че интересът на младите хора към програмата всяка година става все по-голям. От общо 16 постъпили проекта, 10 са били одобрени. Напълно реализирани са били проектите от младежките неформални групи в селата Изворово, Иваново и Върбово. До месец ноември предстои да бъдат завършени и останалите.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?