112

Разследват малтретиране с алкохол на 12-годишно момиче от нейни връстници в Свиленград

Разследване по случай с насилие над 12-годишно момиче от Свиленград е образувано под надзора на Районна прокуратура – Хасково – Териториално отделение – Свиленград. 

„От няколко дни случаят се преекспонира в социалните мрежи“, коментираха запознати със случая пред „Марица“. Според неофициална информация става дума за изнесини данни с малтретиране на малолетната, които дори били снимани и пуснати в социалната мрежа от участвали в инцидента.

„Bcичĸи yчacтници ca ycтaнoвeни и c тяx ce paбoти с инспектори от Детска педагогическа стая и други служители на cъoтвeтнитe инcтитyции. Cлeд пpиĸлючвaнe нa paзcлeдвaнeтo мaтepиaлитe щe бъдaт пpeдaдeни нa пpoĸypaтypaтa, зa дa ce пpoизнece дaли имa извършване на престъпление с нанасяне на телесна повреда“, коментираха източници от полицията. „Случаят е прекалено преекспониран“, твърдят те и допълниха, че момичето със свои съученици купили бутилка водка от мгазин в пограничния град, след което детето било докарано с алкохолно отравяне в МБАЛ-Хасково и успешно интоксикирано.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Василев

Василев

25.05.2022 | 23:36

За да е налице едно престъпно деяние то следва да бъде извършено от т.н деесподобно лице.За уважаемият читател това означава лицето да е навършило 14г.До 14г.всички лица,са малолетни и не носят наказателна отговорност. А тия м/у 14 и 18г са непълнолетни и съответния съд преценя дали са осъзнавали свойството и значението на извършеното от тях. Това е по Наказателния кодекс.

Отговори
6 0
Мен

Мен

25.05.2022 | 18:31

Статията е с изключително много правописни грешки......

Отговори
0 6
Изключителен глупак!

Изключителен глупак!

26.05.2022 | 00:11

Изключителен глупак!

Отговори
0 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?