Следвайте ни

Раздават предпазни средства за ангажиранитe във вота 

viber icon

С 102 000 хирургически маски и още 21 600 маски FFP2, ще бъде обезпечена  администрацията, ангажирана в изборния процес, Районната избирателна комисия, секционните избирателни комисии и гласоподавателите от област Хасково. За подвижните секции са осигурени 1000 еднократни защитни гащеризона, 60 000 ръкавици. Пристигнаха и дезинфектанти, съобщиха от областната администрация в Хасково.

Днес предпазните средства ще бъдат предоставени на общините по предварително изготвен списък, като количествата са съобразени с броя на секциите и гласоподавателите по общини и с Указанията на Министерството на здравеопазването за провеждане на изборите в условията на извънредна епидемиологична обстановка във връзка с COVID-19.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?