Следвайте ни

Разбързаха се! И в събота работят по пътя Димитровград- Зарата

viber icon

И в събота се работи по  пътя Димитровград- Стара Загора, участъци от който са в ремонт вече почти година, видя наш репортер. Работници и техника работеха на едно от мостовите съоръжения в участъка, където движението е в едното платно. 

Крайният срок  за приключване на ремонта в тази част е края на юни и явно изпълнителят „АБ“  бърза да го изпълни. 

Движението на леките коли по натоварения първокласен път,  по който към Маказа се движат и румънските туристи, се отклонява през кв. „Изток“. Трасето е в повече от окаяно състояние и също се нуждае от ремонт. Обходният маршрут за автомобили над 3,5 тона е през  селата Брод, Злато поле, Райново, Симеоновград и в Средец и от там се излиза на главния път.

Пътят Димитровград- Стара Загора бе сред най - лошите в региона. В ремонта на пътя,  разделен на 3 участъка са заложени 14 млн. лв.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?