Следвайте ни

Радев: Прокуратурата е на страната на статуквото 

viber icon

Фактът че отвъд океана ни сочат корупцията у нас, а прокуратурата мълчи, показва колко е гнила.  Тя дълго време не иска да си свърши работата. Ясно е че зае страната на статуквото. Всички ни казват,  че тук има огромна корупция, а прокуратурата прави всичко възможно да я защити. Това заяви от военния полигон в Корен президентът Румен Радев, който заедно с посланика на САЩ Херо Мустаха, наблюдава учението. Той каза, още че промените в  МВР са подкрепяни от обществото, което иска честни избори, а служебното правителство работи за промяна и прозрачност. Посланик Херо Мустава не застана през медиите.

На „Корен“ президентът, военният министър Георги Панайотов и висши военни наблюдаваха отблъскване на вклинил  се на територията на страната ни противник и контраатака за прогонването му. Това бе сценарият на  националното тактическо учение с бойни стрелби, в което участваха близо 800 военнослужещи от Сухопътните войски на България с 210 единици бойна и специализирана техника. Непосредствената авиационна поддръжка се изпълняваше със самолети Су-25, вертолети Ми-24 и „АН-Апачи“ от състава на Военновъздушните сили. В учението участваха тактическа група от Гърция, лекопехотен взвод от Румъния , както и взвод курсанти от НВУ „Васил Левски“. 
Учението „Ответен удар21“ е част от с „Defender Europe 21“, което е най- голямото на НАТО за т.г. 

Учението бе изключително атрактивно заради много техника, стрелбите с различни оръдия и участието на летателна техника. Президентът му даде много висока оценка.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

US Sanctions

US Sanctions

04.06.2021 | 22:10

Прокуратурата се управлява от Пеевcки и обслужва организираната престъпност.

Отговори
3 1
OldTen

OldTen

04.06.2021 | 16:46

Този или е тъпигьоз или не го слуша главата. А бре Фегуранте, виж си съветницете и тогава говори за корупция!

Отговори
5 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?