Следвайте ни

Работа: Търсят 27 учители в Хасковска област

viber icon

Новите свободни работни места за сферата на образованието в региона са 27. Това съобщиха от  Агенцията по заетостта дни преди откриването на учебната година.

7 учители търсят в Хасково и 3-ма образователни медиатори. В областния грд имат нужда още от 20 шофьори на камиони за международни превози. Предлага се работа също за социален работник, чистач, технически изпълнител в НОИ, 2-ма шивачи, ръководител в информационните и комуникационни технологии и управител на магазин.

В Димитровград имат нужда от 8 учители, 2-ма образователни медиатори, електромеханик, началник на склад и настройчик на металообработващи машини.

В Харманли вакантните работни места са за по 3-ма учители и образователни медиатори. Търси се служител на бензиностанция. В Стамболово имат нужда от 2-ма учители и образователен медиатор. В Тополовград - от 3-ма учители и образователен медиатор, а в Свиленград от старши учител и образователен медиатор.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?