Следвайте ни

Якуб Хаджиосман заема мястото на Танер Емин в ОбС

viber icon

Якуб Расим Хаджиосман  от ДПС влиза в Общинския съвет на Хасково на мястото на Танер Емин, реши снощи ОИК. Както съобщихме, днес Танер Емин встъпва в длъжност като заместник кмет на общината. 

Вчера той и Мария Вълчева бяха представени от кмета Станислав Дечев, който обяви, че се нуждае от специалисти и силно мнозинство. Вълчева, която поема ресора  образование,  култура и спорт е от „Българе“. 

За нас беше важно да имаме повече съветници. ДПС не издигна свой кандидат за кмет на Хасково на  тези избори, тъй като винаги когато сме го правили е имало етническо напрежение. Сега искахме да видим как ще се справят оставалите кандидати, коментира Танер Емин. 

В ОбС ДПС има 8 съветници. Якуб Хаджиосман ще положи клетка на заседанието  в края на т.м.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?