Следвайте ни

Пуснаха нови влакови връзки за София, Варна и Русе

viber icon

Въведени са промени в разписанието на влаковете през ​т. г. с цел подобряване на обслужването, съобщиха от БДЖ. Една от новостите е осигуряването на удобна нощна връзка за градовете Хасково и Димитровград с областните центрове София, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Враца, Разград, Силистра, Шумен, Търговище и Добрич.

Час на тръгване 00:05 от Хасково – с прехвърляне в Димитровград в 00:47 ч., на нощния влак за Варна, който в гара Ст. Загора прави бърза връзка с новия нощен влак за Северна България с крайна гара Русе.
            
В обратна посока жители и гости на Хасково и областта ще могат да пътуват от същите области посредством новия крайградски влак Димитровград-Хасково, който ще заминава от Димитровград в 22:45 ч. след пристигането на влаковете от София и Русе.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?