Следвайте ни

Психар с маски на клоун и прасе стряска нощем шофьори

viber icon

Маскиран психар изскача нощем пред колите на шофьори по пътя от Хасково към Симеоновград. За случката, наподобяваща историите на Стивън Кинг, разказаха читатели на "Марица", дори пратиха и снимка на индивида. Фотосът се върти и по социалните мрежи в интернет.

Последно бил забелязан снощи, когато изскочил пред лека кола. Шофьорът забил спирачки, а клоунът му изпял песен, след което се шмугнал в храсталаците.

За подобна случка разказаха и младежи от Хасково. "Пътувах точно преди година по същия път. Тогава пред нас изведнъж се показа мъж. Той носеше маска, но не на клоун, а на прасе. Заобиколихме го и подминахме. Малко след това се разминахме с друг автомобил. Обърнахме, за да го догоним, но караше бързо и не успяхме. В обсега на фаровете забелязахме маскираният, легнал по средата на шосето. Когато го наближихме, опита се да ни замери с нещо, вероятно с камък", разказа очевидец на странната случка.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?