Следвайте ни

Провиснал кабел спъва минувачи пред съда в Хасково

viber icon

Провиснал кабел спъва минувачи на тротоара пред съдебната палата в Хасково и пречи на пресичащите да влязат в сградата, където, освен Темида, се помещава и прокуратурата. Това сигнализираха преди малко читатели на "Марица".

"Не можем да установим чия собственост е този кабел. Апелираме фирмата, която го е прокарала, да дойде и да премахне тази опасност. В противен случай утре ще се разпоредя кабелът да бъде отрязан", коментира пред наш репортер председателят на Окръжния съд Миглена Тянкова.

При проверката на място бе видно, как жицата, облечена в изолация, е провиснала повече от 10 метра пред входа на съда. Минувачи я заобикаляха и се надяваха до стъмняване проблемът да бъде решен от фирмата, чиято собственост е кабелът. "В тъмното може някой сериозно да си изпати", коментира млада майка с бебешка количка, докато булевардът бе озвучаван, че в Хасково има цирк.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?