Следвайте ни

Протестиращи: извиняваме се за провокаторите

viber icon

Протестиращи се извиниха от профилите си във фейсбук за неудобствата и неуредиците, които причиниха снощи. На поредния протест, от площада 2 000 души се отправиха по „Раковски” към магистрала „Марица”. Това попречи на автобусите да се движат, много димитровградчани, работещи в Хасково, бяха принудени да търсят къде да  нощуват и да търсят варианти да се приберат по домовете си посред нощ по заобиколни пътища.  

Оказа се, че не е спазен предварително обявеният маршрут на протеста, а това накара организаторите му днес да се извиняват.  Някои още снощи от площада се прибраха, след като видяха, че протестът се поема от други ръце.

„Искаме да се извиним на всички,които станаха свидетели на това как двама,трима провокатори се възползваха и поведоха хората към грешния маршрут!!!Още веднъж благодарим на всички майки,които ни гласуваха доверие и пак ни подкрепиха заедно с децата си!!!!Извинявайте мили хора за създалата се ситуация!Съжалявам единствено за това,че някой хора останаха разочаровани от нас” , написа Vania Aleksieva.

„За пореден път показахме колко сме слаби психически! Благодарим на тези,които снощи  застрашиха безопасността на всички деца,майки и възрастни хора! благодарим и за проваления протест. Не обвинявайте медиите погледнете се в огледалото и се вижте. Искате промяна? Как? След като вие самите не се контролирате. Избързахте, следващата стъпка беше да напишем какви искания имаме и заедно с хората от другите градове да ги внесем в министерски съвет. Извиняваме се на всички хора присъствали на протеста”, написа и Дора Иванова.

Част от хората заявяват, че повече няма да организират протест, тъй като други хорла го владеят. Тези с поршетата и други скъпи коле не са от нас, не ги познаваме, заявяват хората в групите. 

За днес протест не е планиран.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?