25
Следвайте ни

Протест блокира магистрала  „Марица“ преди Капитан Андреево 

viber icon

Протест блокира рано тази сутрин магистрала „Марица“ преди граничния  пункт. 30-на души спряха движението, като обявиха, че са срещу изборния туризъм и няма да позволят хора от Турция да гласуват. 

Протестиращите се заканиха да останат там през целия ден. Сред организаторите е Веселин Илчев, който преди време  бе кандидат за депутат. От профила си във Фесбук, той заяви, че границата е запушена и изборен туризъм няма да бъде допуснат. 

Междувременно няма автобуси от Турция за тези избори, коментираха от автогарата в Хасково. Припомняме, че от вчера част от рейсовете по редовните линии между двете страни са спрени, след като в петък автобуси прекараха часове на ГКПП „Капитан Андреево“, където бяха щателно проверени за контрабандни стоки. 

Малко след 12 часа след преговори с полициата и след уверението, че на пункта няма автобуси от Турция, протестиращите освободиха платното.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?