Следвайте ни

Промениха сроковете за мартенския базар в Хасково

viber icon

По настояване на занаятчиите-производители на мартеници, някои от сроковете за базара в Хасково се променят, съобщиха от кметството.

От ​местната администрация уведомиха гражданите и юридическите лица, че организира Традиционен мартенски базар за периода от 7 февруари до 8 март включително.

За желаещите да участват общината предоставя за ползване: 65 позиции за поставяне на стативи на площ с размери 2 на 2 метра на площадите "Атлантически", "Общински " и улица  "Сан Стефано". Също така 17  маси с площ 2 кв. м на Покрит книжен пазар

Заявления за участие  се приемат в касовия салон на кметството от 27 януари до 31 т.м. включително.

Предвидените позиции за желаещите да участват в базара ще бъдат разпределени чрез жребий от Комисия, определена със заповед на кмета на община Хасково Станислав Дечев и обявени на сайта на община Хасково на 4.февруари.

До ​5 февруари заявилите участие в базара имат възможност да откажат предоставената им площ. След този срок на всички класирани участници ще бъде издадено разрешение за поставяне, за което ще дължат съответните такси определени в Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на ​общината.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?