Следвайте ни

Продава се единственото кино в Хасково 

viber icon

Единственото кино в Хасково се продава. Табела е окачената над входа на кретащото кино, което пострада и от пандемията. Обектът се продава като работещ, тъй като в сайта му има актуална към миналата седмица програма. 

Наша проверка показа, че собственикът се опитва да се отърве от имота вече втора година. Исканата тогава  цена е била 420 000 евро за 565 кв. м.

От три кина преди години, областният град е на път да остане без нито едно. След продажбата на „Клокотница“, в което имаше и кино видео клуб,  и на „Аида“, частна инициатива отвори салон в Бизнесцентъра преди години, но той просъществува кратко. После отвори 3D „Парадизо“, но така и не се напълни. През последните години филми се прожектират ако има поне дузина зрители. 

Сред атрактивните имоти, обявени за продажба в Хасково, са още оборудван ресторант с басейн в кв. „Македонски“ за 153 400 евро, както и малък хотел в супер центъра за 290 000 евро. От дълго време нов собственик търси и новопостроен, но неработещ хотел също в центъра. Много са обявените за продажба търговски площи както в супер центъра, така и в нови сгради, на които се търсят собственици, вероятно защото от наеми не се печели много в Хасково.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

31.08.2020 | 16:19

Нормално е.Ситуацията е такава. Кой вече гледа филми на голям екран. Аз с удоволствие, през лятото, под звездите. Мечти. Лятното кино до зала Дружба и това до ДНА.Имало едно време, минало....

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?