Следвайте ни

Продължават да търсят учители и медиатори в Хасковска област

viber icon

Агенцията по заетостта обяви ​нови свободни места за учители и образователни медиатори в Хасковска област.

В Харманли ​търсят прогимназиален ​учител, в Хасково – помощник-възпитател, а в Ивайловград учител на подготвителна група със ​заплата 970 лв. Също в Ивайловград има и място за образователен медиатор. Свободно работно място има и за такъв в Хасково.

На 29 септември от 10 часа мобилно бюро по труда ще посети свиленградското село Студена. Срещата с безработните ще е в кметството.

Сред новите свободни места в ​Хасково са още за счетоводител, шофьор на камион за превоз на товари до Грузия, огняр, двама общи работници.

В Димитровград се търсят двама шофьори на лекотоварни автомобили за превоз на стоки из страната, трима носачи-товарачи на стоки, помощник в кухня и барман, а в Харманли имат нужда от организатор в обработката на производствена информация.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?